Review & swatches: styletone box

 

styletone0.JPG

Hallo alle lieve lezers en lezerinnetjes! Het is wederom een tijdje stil geweest op den blog, zonder specifieke reden. Dus daar zal verder niet op in gaan, het is toch niet boeiend! Momenteel ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn studie (hopelijk for real nu). In februari ga ik naar Zweden (in mijn eentje) om daar onderzoek te doen voor mijn bachelorproject. Nu ben ik nog bezig met alle literatuur en methoden die ik voor het onderzoek nodig heb. Als jullie nog tips hebben voor in Stockholm, let me know!

Anyhow, zo’n twee weken terug bestelde ik de girlscene-box. Het kostte een tientje en ik had niet erg hoge verwachtingen, maar het viel alsnog ontzettend tegen. Er zaten voornamelijk kortingsbonnen in… Dus toen ik las dat iemand anders de Styletone box had besteld en dat die wél heel tof was, besloot ik het hele cadeau-box-voor-jezelf-idee nog een kans te geven. Hij kostte 12.50 enne… ik ben enthousiast! Dit is geen #spon overigens ; ) Ik zal laten zien waarom ik er zo blij mee ben.

De box past door de brievenbus, dus geen gemekker als je niet thuis bent om je pakketje aan te nemen en hem vervolgens moet ophalen bij de buurmeisjes die je altijd heel boos aankijken als je je fiets bij hun huis zet. Ja, ik ben een bangepoeperd, nou en.

styletone1

Ik was iets te enthousiast met het openmaken van het doosje en scheurde gelijk het fancy papiertje kapot, maar als je die vinger van mij even wegdenkt, merk je daar helemaal niks van.

styletone3

styletone2

Er zit deze maand in:

 • een mini-magazine waarin alle producten kort besproken worden
 • Gleam Body Radiance by Melanie Mills
 • Pil’aten Black Head Pore Strip (5x)
 • Starlooks Pro Luxe Longwear Eyeliner Pen
 • Hikari Eye Shadow Quad
 • Paese Nail Polish

Deze producten hebben samen een waarde van ruim (!) 60 euro.

styletone4

Ik begin met de nagellak! In het potje ziet het eruit als een voornamelijk donkerrode, glitterige kleur.

styletone5

Maar woah, na één laagje (!) komt dit resultaat eruit: een erg donkere, paars/rode lak met hele fijne glitters. Die glitters zijn vooral zichtbaar erop schijnt, echt ontzettend mooi!

styletone6

Dan bekijk ik de ‘body radiance’. Het is bedoeld voor het lichaam, maar ik denk dat het ook heel bruikbaar is als highlighter op het gezicht (wel oppassen, je pakt snel teveel product).

styletone14

styletone15

Het product is goudkleurig en glittert als een mofo (I like). Met een klein drupje kom je al een heel eind en het smeert ontzettend makkelijk uit. Je pakt dus snel iets teveel. Zuinig gebruiken dus, gaat ie ook lekker lang mee  : )

styletone16

Vervolgens is het ‘blackhead‘ masker aan de beurt. Er zitten vijf van deze pakjes in de doos en elk pakje is geschikt om één keer op je gezicht te gebruiken. Op de achterkant staat alleen informatie in het Chinees (of Japans, I don’t know), maar gelukkig staat in het mini-magazine hoe ik het masker moet gebruiken.

styletone12

MEN, wat is dit spul ZWART. En icky. Ik was eerst mijn gezicht met water, dep het droog en breng het masker aan. Ik denk dat je met zuinig gebruik ook wel twee gezichten kan insmeren met een pakje. Na dertig minuten kan je het masker eraf trekken – wel rustiggg, want het trekt nog net niet je gezichtshaartjes eruit. Mijn gezicht ziet er echt heel clear uit (voor mijn doen!) en is niet rood of trekkerig. Ik ben content!

styletone13

Dan neem ik de oogschaduws onder de loep. Het doosje ziet er vrij fancy uit en is best stevig, maar wel makkelijk open te maken.

styletone9

Er zit een glitterige lichte mauve tintin, een matte roodrozige, matte koper/bruine en matte mauve tint.

styletone10

Ik ben heel blij met het pigment! De glitterende mauve tint is duidelijk minder goed gepigmenteerd, maar zit wel vol glitter. Ik denk dat ie bedoelt (en geschikt) is om op het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoek aan te brengen.

styletone11

Tot slot de eyeliner. Ik vind de verpakking mooi en de liner zelf is zo’n soort vilten stiftje. Het is een aubergine tint, wat op het eerste gezicht niet zo opvalt.

styletone7

Wauw, wat werkt ie mooi precies! De kleur is beter zichtbaar bij een dunner lijntje (minder product), anders wordt het te donker en lijkt het teveel op zwart. Zacht drukken = dun lijntje, hard drukken = dik lijntje en dat gaat prima.

styletone8

Ik probeer nog een fatsoenlijke look te brouwen met de laatste twee producten, maar het vastleggen op foto blijkt zo goed als onmogelijk. De batterij van mijn spiegelreflexcamera is stuk en ik heb deze foto’s gemaakt met een compact cameraatje met flits (zonder flits was er al helemaal niets zichtbaar). Maar hey, ik ben dan ook geen beautyblogger.

styletone17

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en zien wat het Styletone pakketje bevat. Ik ben in ieder geval heel blij ermee en ben van plan om ‘m volgende maand weer te bestellen! Daarna even niet, want dan zit ik in Zweden.. : )

liefs!

3 Comments on Review & swatches: styletone box

 1. Anna
  december 24, 2015 at 8:37 am (3 jaar ago)

  Hé, er staat hier weer een blogberichtje online. Wat leuk! En wat een toffe box, alleen de verpakking al! Super mooie nagellak <3!

  Beantwoorden
 2. Mariska
  december 23, 2015 at 5:08 pm (3 jaar ago)

  Meestal zou ik met zo’n box bang zijn dat er allemaal dingen in zitten die ik niet gebruik, dan kan je net zo goed je geld bewaren om je wishlist af te gaan. Maar hier zitten toch wel veel leuke dingen in!

  Beantwoorden
 3. Roshelle
  december 22, 2015 at 8:31 pm (3 jaar ago)

  Ziet er leuk uit! Ik vind die boxen altijd lastig, want ik heb altijd producten waar ik niets aan heb..

  Beantwoorden

Leave a Reply