Outfit om mee in de regen te stampen!

camp0

Alright. Je woont Nederland. Het is zomer/herfst/lente/wat is het ook alweer? Nu is het officeel herfst, maar het lijkt stiekem alsof het al weken zo is. Veel regen, dan weer een dag zon, dan weer miezer. Allemaal leuk en aardig en op zich geen probleem, behalve… WAT moet je in godesnaam aan? Een jurk met een regenjas? Alleen een regenjas (erg kinky wel)? Moet je altijd een paraplu in je tas hebben? Nou jongens, de temperaturen zijn nu niet meer zo hoog, maar er komt vast nog wel zo’n dag waarbij het ineens heel erg piekt, maar er alsnog kans is op regen. En lieve kindertjes, dan trek je gewoon lekker je regenlaarsjes aan bij je shorts. En dat deed ik dus ook!

Voordat ik ging kamperen (daar komt ook nog een artikeltje over) was het nog vrij warm, maar wel erg regenachtig. Ook stond de camping in kwestie in de Betuwe en was het er vrij modderig, waardoor regenlaarzen bepaald geen overbodige luxe waren. Bij Bristol zag ik dit paar staan en vond ze gelijk 10x leuker dan van die hoge, legergroene laarzen. Dus voilà, nieuwe kampeer-gear was aangeschaft!

Laarsjes zijn dus van Bristol, de shorts van C&A en de blouse van Bershka.

camp3

Maar laten we eerlijk zijn, die lompige laarsjes zijn niet bij elke outfit een daverend succes. Dus raapte ik een outfit bij elkaar die zowel enigszins zomers als regenproof was (witte shirtjes bijvoorbeeld schijnen na een regenbui erg graag je bh te willen laten zien). Op de foto’s zie je mij stampen in denkbeeldige regenplassen (was bijzonder leuk, aanrader).

camp1

Ook moest het ook kampeer-proof zijn: als ik mijn vouwwagen opzet, wil ik niet dat m’n bil onder m’n broek uitsteekt of dat mijn shirtje net een beetje te laag hangt. Dus: overhemdblousje die je kan opknopen en een los zittende shorts. Ennn uiteraard de laarsjes!

camp6

Aangezien ik helemaal in de praktische kampeer- en regenproof-modus zat, paste ik m’n kapsel er ook nog op aan: een invlecht, die ook enigszins op zijn plek blijft als er in plassen gestampt moet worden.

camp2

camp5

Om de regensfeer er echt in te krijgen, show ik ook nog even mijn photoshopskillZzz  : D

camp7

(ik ben niet altijd zo agressief)

(soms ook wel)

groetjes en kusjes

2 Comments on Outfit om mee in de regen te stampen!

  1. Joanne
    september 22, 2015 at 5:42 pm (3 jaar ago)

    Wat een leuke vrolijke foto’s!

    Beantwoorden

Leave a Reply