Hee daar

Wie ben ik?

Ik ben Loes, een 21-jarige studente uit Utrecht die blogt. Ik woon samen met mijn vriend Niels en we wonen boven een heel grappig Duits stel dat briefjes op onze deur plakt met poëtische boodschappen als “wij sein met vakantie gaan” en “deur opsluiten!”. Ik doe aan krachttraining en ik noem het voor de veiligheid maar geen bodybuilding, omdat men mij dan associeert met mannelijkheid en dat soort apekool. Verder mag ik van mezelf 1 keer per maand uit mijn dak gaan bij Lush – mijn aller-favorietste winkel evar – en ga ik heel vaak met Niels naar de bioscoop, aangezien hij bij Pathe werkt en wij dus gratis naar de film kunnen (score). Ook vind het leuk om te denken dat ik onwijs goed kan zingen, om vervolgens mijn enthousiaste gezang op te nemen en tijdens het terugluisteren tot de conclusie te komen dat het misschien toch niet zo’n succes is. Toch trap ik er elke keer weer in (snik).

Waarom en waarover blog ik?

Ik heb/had een andere blog waar ik voornamelijk blogde over mijn outfits en aankoopjes. Heel leuk, vond ik zelf, maar niet zo uitdagend meer na een tijdje. Dus ik besloot het over de andere boeg te gooien en een meer persoonlijke blog te openen, op een eigen domein zelfs (Ik heb een vreugdedansje gedaan toen ik mijn domein gekocht had, zo’n blije vogel was ik).

Met Loosely wil ik een stukje internet reserveren voor inspiratie, blije momentjes en alles waar je vrolijk van wordt. Ik ben op zoek naar wat mij gelukkig maakt en deel mijn ontdekkingen hier. Verder zal ik ook bloggen over andere dingen die ik gewoon leuk vind of mij bezighouden.

Dus: hiep hiep hoera met de geboorte van Loosely en let the good times roll!

1 Comment on Hee daar

 1. denise
  november 28, 2013 at 8:31 pm (5 jaar ago)

  heeeee wat leuk loes!
  ik ga je volgen :)
  liefs,
  denise

  Beantwoorden

Leave a Reply