About

Hoi!

Ik ben Loes, een 22-jarige student uit Utrecht. Waarschijnlijk vergeet ik dit stukje bijtijds te bewerken, dus mocht het zo zijn dat je dit na 26 juni 2015 leest, dan ben ik stiekem dus gewoon al 23. Weet je het effe. Hopelijk ben ik volgend jaar ein-de-lijk afgestudeerd van mijn bachelor Liberal Arts and Sciences met hoofdrichting Culturele Antropologie (ja dat is een hele mond vol, kan je je voorstellen hoe onhandig dat is op hospiteeravonden? Heel onhandig dus). Daarna wil ik iets gaan doen wat echt leuk vind; iets met sport en voeding. Maar dat zie ik tegen die tijd wel weer.

Verder heb ik een hele leuke vriend waarmee ik bijna 2.5 jaar samen ben, ga ik graag naar de film (ik houd vooral van mindfuck films, favoriet zijn Fight Club en The Prestige), sport ik gemiddeld vier keer per week, maak ik graag nieuwe kleren van oude kleren en ben ik een van die huismusjes die het leuk vind om kleurplaten voor volwassenen te maken.

vak8

Loosely betekend ‘losjes’, maar ik vind ook dat het ‘loezig’ betekend. Vandaar de naam. Op Loosely,nl plaats ik artikelen over mijn favoriete outfits, sport, gelukkig zijn, onzekerheden, make-upjes en al dat soort zaken :-)

Als je verder nog vragen hebt, wilt adverteren, gewoon even wilt kletsen of een oppepper nodig hebt, mag je me altijd mailen op info@loosely.nl

Veel plezier!

_MG_9573

1 Comment on About

 1. Carolien
  juli 11, 2015 at 8:40 am (3 jaar ago)

  Hi Loes,

  Wat een mooie eerlijke blog! Heel veel succes met jouw Personal Body Plan!

  Zet m op!

  Groetjes,

  Carolien (Community Manager @PBP)

  Beantwoorden

Leave a Reply